kahvikuppi ja kannettava tietokone

Ruoka ja ilmasto -webinaari 25.1.2024 klo 14.00-15.15

Ruoka ja ilmasto

Mistä ruoan ilmastovaikutukset syntyvät ja miten ravintola-alan toimijat voivat vaikuttaa oman toimintansa hiilijalanjälkeen? Näitä kysymyksiä käsitellään Ilmastoverkoston Ruoka ja ilmasto -webinaarissa.

Jos työskentelet ravintolassa, kahvilassa, leipomossa, pitopalveluyrityksessä, ruokapalveluissa tai olet muuten kiinnostunut ravintola-alan ilmastotyöstä, varaa kalenteristasi torstai 25.1.2024 klo 14.00-15.15 ja liity maksuttomaan webinaariin.

Puheenvuorot

Mistä ruoan ilmastovaikutukset syntyvät ja mitä ravitsemispalveluissa voidaan tehdä ilmastovaikutusten vähentämiseksi? Marita Kettunen, tutkija (Luke)

Ruokahävikki on mielikuvituksen puutetta  ̶  Keinoja hävikin taklaamiseen, Mika Vitikka, projektiasiantuntija (Laurea-ammattikorkeakoulu & Foodwaste Ecosystem-hanke)

Tutkittua tietoa ja hintaporkkanaa – kuinka tuupata asiakasta ilmastokestäviin valintoihin? Anne Immonen, liiketoimintajohtaja (Ylva)

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu Ruoja ja ilmasto -webinaariin! (Linkki aukeaa uudelle välilehdelle)

Tapahtuman tiedot

Päivä: torstai 25.1.2024

Aika: 14-15.15

Paikka: Teams

Kenelle? Ravintola-alalla työskenteleville ja muille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuus on kaikille avoin, eikä vaadi ilmastoverkoston jäsenyyttä.

Onko sinulla kysyttävää?

hankekoordinaattorin kuva

Anu Salminen

Hankekoordinaattori

040 335 3536

Seuraavat ilmastowebinaarit

Jäsentilaisuus: ilmasto- ja vastuullisuusviestinnän työpaja

Lue lisää

Webinaari: Teollisuus ja ilmasto

Lue lisää

Webinaari: Hiilijalanjälki ja päästöjen kompensointi

Lue lisää