Myyntitalo Bused.fi liittyi ilmastoverkostoon

Myyntitalo Bused.fi on myynnin ja markkinoinnin prosesseihin erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on auttaa yrityksiä konkretisoimaan kilpailuetunsa ja lisäämään myyntiä sekä kasvua tuloksekkaasti.

Akaalaisen yrityksen toimitusjohtaja Henri Halmia kiteyttää, että jokaisella yrityksellä on omat vahvuutensa, ja Busedin yksinkertaisena tehtävänä on varmistaa, että kaikki muutkin ymmärtävät ne.

Halmia korostaa, että yrityksissä tulisi olla ymmärrys siitä, millaisia vaikutuksia tehdyillä markkinointitoimenpiteillä on, jonka jälkeen eurot on mahdollista keskittää toimenpiteisiin, joilla on aidosti vaikutusta.

Erilaisten yksityiskohtaisten palvelupakettien lisäksi Bused omaa sisältömarkkinointiin keskittyvän alustapalvelun, joka avulla yritykset ja heidän tarinansa nostetaan someen ja hakukoneisiin.  

Lisää etätapaamisia ja vähemmän ajokilometrejä

Myyntitalo Bused.fi:n ilmastotavoitteena on lisätä etätapaamisten määrää, jonka tavoitteena on vähentää autoilua. Halmia kertoo, että etätapaamisten kasvattamisen lisäksi yrityksessä halutaan minimoida hukka-ajojen määrä. Tähän tavoitteeseen vastataan sopimalla useampi live-tapaaminen samalle suunnalle, jotta ajokilometrejä syntyisi mahdollisimman vähän.

Halmia kertoo, että yrityksessä on tähän mennessäkin suosittu etätyöskentelyä, mutta nyt tavoitteena on siirtää yhä enemmän myös asiakastapaamisia verkkoon. Asiantuntijayrityksessä kiinnitetään huomiota myös energian kulutukseen. Valoja, tietokoneita ja muita sähkölaitteita ei pidetä turhaan päällä. Energian säästämisen ja autoilun vähentämisen lisäksi Halmia kertoo pyrkivänä tekemään yrityksen hankinnat kotimaasta ja tukemaan suomalaista työtä ja kotimaisten yritysten kasvua.  

Avointa keskustelua ja uudenlaisia yhteistyömahdollisuuksia

Halmian perustama Myyntitalo Bused.fi on innolla mukana ilmastoverkostossa. Halmia odottaa verkostolta avoimia ja hyviä keskusteluita yritysten ilmastotyötä ja toivoo, että verkoston kautta löytyisi yhteisiä synergioita, uudenlaisia yhteistyömahdollisuuksia ja innovaatioitakin.

Tutustu yrityksen toimintaan ja palveluihin sekä Bused.fi -alustapalveluun.

LinkedIn: @myyntitalo.bused.fi