Chase & Snow Oy auttaa pienyrittäjiä menestymään markkinoinnin avulla

Mainos- ja markkinointitoimisto Chase & Snow Oy on liittynyt Pirkanmaan ilmastoverkostoon.

Yrittäjä Lumia Huhdanpää-Jais kertoo, että pälkäneläinen Chase & Snow on matalan kynnyksen mainostoimisto, jonka palveluihin kuuluvat verkkosivujen toteutukset avaimet käteen -periaatteella, graafinen suunnittelu, markkinointiapu, video- ja valokuvaus sekä käännöstyöt englanniksi ja saksaksi.

Chase and Snow Oy:n yrittäjät Dominik Jais ja Lumia Huhdanpää-Jais

Viisaat verkkosivut

Huhdanpää-Jais muistuttaa, että myös verkkosivujen käytöstä aiheutuu ympäristövaikutuksia, koska ne kuluttavat energiaa. Kun verkkosivut onnistutaan optimoimaan nopeiksi, ne kuluttavat vähemmän palvelimen energiaa, mikä vähentää sähkön kulutusta.

Chase & Snowssa asiakkaiden verkkosivuprojekteissa huomioidaan alusta asti esimerkiksi sivuston nopea latausaika sekä optimaaliset kuva- ja tiedostokoot. Huhdanpää-Jais sanoo, että pienemmän energiankulutuksen lisäksi nopeasti toimivat sivut ovat myös hakukoneiden suosiossa.

Sen lisäksi, että Chase & Snow rakentaa mahdollisimman resurssiviisaita sivustoja, otetaan yrityksessä huomioon myös toimitusketjut. Asiakkaiden verkkosivut sijoitetaan palvelimille, joiden tarjoajat käyttävät uusiutuvaa energiaa ja kompensoivat oman toimintansa päästöt.

Arvojen mukaista toimintaa

Lumia Huhdanpää-Jais pyörittää yritystä yhdessä aviomiehensä Dominik Jaisin kanssa. Huhdanpää-Jais kertoo, että kestävä elämäntapa on heille henkilökohtaisesti tärkeää, joten arvojen siirtyminen yritystoimintaan on luonnollista. Yksi yrityksen kolmesta arvosta onkin kestävään kehitykseen sitoutuminen. Kaksi muuta ovat laatu ja ystävällisyys.

Huhdanpää-Jais kertoo, että kotitoimistosta käsin toimiva mikroyritys on jo aika pitkällä kestävän liiketoiminnan tiellä. Vanhan hirsitalon katolle on asennettu aurinkopaneelit, sisällä on ilmalämpöpumput, toimistotilat pidetään viileinä ja kaikki valot on vaihdettu ledeihin.

Asiakastapaamisissa suositaan etäpalavereita ja liikkumisessa julkista liikennettä. Lautaselle valitaan kasvisruokaa ja kierrättäminen on osa jokapäiväistä arkea.  

Chase and Snow -yrityksen kotitoimisto ja pihapiiri.

Nimikkopuut asiakkaille

Chase & Snown ilmastotekona on istuttaa jokaiselle asiakkaalle oma nimikkopuu kotitoimistoa ympäröivään nuoreen metsään.

Lumia Huhdanpää-Jais sanoo, että ilmastoasiat ja ympäristökestävyys ovat heille yrittäjinä sydämen asia, joten Ilmastoverkostoon liittyminen tuntui luontevalta. Huhdanpää-Jais odottaa verkostolta keskusteluja muiden jäsenten kanssa ja ideoita oman vastuullisuusviestinnän kehittämiseen.

Kuvassa on merkkitikut asiakkaiden nimikkopuille.
Merkkitikut asiakkaiden nimikkopuille.

Tutustu Chase and Snown palveluihin.

Instagram @chaseandsnow

Facebook @Chase and Snow Oy